Συζήτηση
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Αποτελέσματα Συνάντησης

Αποτελέσματα Συνάντησης 9 Χρόνια 10 Μήνες πριν #827

  • myle
  • Το Άβαταρ του/της myle
  • Αποσυνδεμένος
  • Admin
  • Δημοσιεύσεις: 467
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 15
** This thread discusses the content article: Αποτελέσματα Συνάντησης **

Είμαστε πολύ χαρούμενοι μετά την χθεσινή συνάντηση! Είχαμε σχετικά αρκετό κόσμο, πολλά νέα πρόσωπα (φαίνεται ο Γιώργος έχει πολλούς φίλους!) και υπήρχε ενδιαφέρον στις παρουσιάσεις.

Αρχίσαμε με τον Γιώργο Κεραμίδα, ο οποίος μας μίλησε για το unit testing χρησιμοποιώντας παραδείγματα από το CUnit. Μας έδειξε ότι παρότι μπορεί να γράφεις τελικά παραπάνω κώδικα, το ότι γνωρίζεις μόλις τα τεστ περάσουν ότι ο κώδικας που γράφεις έχει την προβλεπόμενη συμπεριφορά, επιταγχύνει την διαδικασία ανάπτυξης. Ένα επιπρόσθετο χαρακτηριστικό είναι ότι βοηθάει στο να έχεις μετρήσιμους στόχους, όπως επίσης προσφέρει και ένα ψυχολογικό ερέθισμα όταν βλέπεις τον αντίκτυπο της δουλειάς σου μόλις περνάνε τα τεστ. Πολύ ενδιαφέρουσες ήταν και οι ερωτήσεις που ακολούθησαν, οι οποίες και ξεδιάλυναν αρκετές απορίες που θα μπορούσε να έχει κάποιος. Τις διαφάνειες οι οποίες χρησιμοποιήθηκαν μπορείτε να τις βρείτε στην πλατφόρμα αρχείων.

Στην συνέχεια, είδαμε μια κυρίως motivational παρουσιάση με προτάσεις για την δημιουργία μιας web εφαρμογής που βασιζόταν στο βιβλίο Getting Real: The smarter, faster, easier way to build a successful web application. Η παρουσίαση μπορεί να συνοψιστεί στο μότο "Φτιάξτο τώρα, βελτίωνε το συνέχεια" και καταδείκνυε τις διαφορές με τις κλασικές προσεγγίσεις δημιουργίας software το οποίο θα πουλιώταν στα ράφια των καταστημάτων. Η διαφάνειες και αυτής της παρουσίασης μπορούν να βρεθούν στην πλατφόρμα αρχείων.

Για όσους δεν μπορέσαν να παρεβρεθούν στην παρουσίαση, θα ανέβουν σε λίγο καιρό και βίντεο από την παρουσίαση.
«Αν υποθέσουμε ότι αυτό είναι δυνατό, (να μεταδώσουμε τη σοφία παντού) τότε ειλικρινά ο τρόπος ζωής των θεών θα περάσει στους ανθρώπους. Τα πάντα θα είναι γεμάτα...
Τελευταία διόρθωση: 9 Χρόνια 10 Μήνες πριν από myle.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Συντονιστές: pmav99
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.334 δευτερόλεπτα

Μοιράσου το!

Powered by CoalaWeb

Λίστα Ταχυδρομείου