Συζήτηση
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Καταχώρηση string τιμών σε while

Καταχώρηση string τιμών σε while 2 Εβδομάδες 16 Ώρες πριν #4851

  • akkiiss55
  • Το Άβαταρ του/της akkiiss55
  • Αποσυνδεμένος
  • p_____
  • Δημοσιεύσεις: 1
Καλησπέρα παιδιά.
Νεος εδω και έχω μια απορία με το εξης:
Έχω αυτή τη λούπα=>
sample=np.zeros(sampleSize)
tags=np.zeros(sampleSize)

i=0
j=0
while i<len(stream):
if i<sampleSize:
sample = stream
σκάει στην τελευταία γραμμή γιατι τα data του stream είναι string.
έχετε καμμια ιδέα να με βοηθήσετε?
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Καταχώρηση string τιμών σε while 1 Εβδομάδα 6 Ημέρες πριν #4853

  • Αποστόλης
  • Το Άβαταρ του/της Αποστόλης
  • Αποσυνδεμένος
  • pyth__
  • Δημοσιεύσεις: 120
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 20
Λέγοντας «σκάει στην τελευταία γραμμή» εννοείς ότι πετάει σφάλμα, και ποιό σφάλμα, ή δεν σου επιστρέφει την τελευταία γραμμή;
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Καταχώρηση string τιμών σε while 1 Εβδομάδα 6 Ημέρες πριν #4854

  • akkiiss55
  • Το Άβαταρ του/της akkiiss55
  • Αποσυνδεμένος
  • p_____
  • Δημοσιεύσεις: 1
Εβγαζε σφαλμα στην τελευταία γραμμη αλλα το έφτιαξα.
Έβαλα sample=np.empty(samplesize,dtype='object')και έπαιξε
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Συντονιστές: pmav99
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.303 δευτερόλεπτα

Μοιράσου το!

Powered by CoalaWeb

Λίστα Ταχυδρομείου