Συζήτηση
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Επόμενη Συνάντηση

Επόμενη Συνάντηση 9 Χρόνια 9 Μήνες πριν #860

  • myle
  • Το Άβαταρ του/της myle
  • Αποσυνδεμένος
  • Admin
  • Δημοσιεύσεις: 467
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 15
** This thread discusses the content article: Επόμενη Συνάντηση **

Πιστεύουμε πως τα βίντεο της προηγούμενης παρουσίασης έπεισαν και όσους δεν μπόρεσαν να παρεβρεθούν για τα πράγματα που έχασαν! Ακόμα και αν όχι, σίγουρα θα πεισθούν από τα θέματα που θα παρουσιαστούν αυτή την Πέμπτη στις 19.00 στην αίθουσα Β3 της σχολής Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής.

"Extreme Web Programming: Η τεχνική πλευρά του νομίσματος." - Δ. Γλέζος

Στη FOSSComm στη Θεσσαλονίκη παρουσιάστηκε η διαχειριστική πλευρά του εγχειρήματος: Οι extreme διαδικασίες σχεδίασης και διαχείρισης ενός δημοφιλούς έργου ελεύθερου λογισμικού και μιας Software-as-a-Service πλατφόρμας. Από σχεδιασμό ενός release μέχρι τη live διάθεση των χαρακτηριστικών, από υποστήριξη της κοινότητας σε υποστήριξη πελατών. Στην TasPython θα δούμε την τεχνική πλευρά: Η υποδομή ενός high-availability web application, από Varnish μέχρι SQL sub-query caching, από Amazon S3 Distributed Static Serving μέχρι AMQP job queues.

Ιδανικό κοινό: Infrastructure geeks, cold-blooded engineers, acronym freaks.


"MapReduce" - Δ. Λεβεντέας

Το MapReduce είναι ένα framework λογισμικού που είσηχθηκε από την Google για να υποστηρίξει κατανεμημένο υπολογισμό σε μεγάλα σύνολα δεδομένων σε συστοιχίες (clusters) υπολογιστών.  Αποτελεί μια από τις πιο διαδεδομένες πλατφόρμες παράλληλου υπολογισμού. Είναι εύκολη (στην υλοποίηση και χρήση) και αποδοτική παραλληλοποίηση και χρησιμοποιεί και ακολουθιακό και παράλληλο υπολογισμό.
«Αν υποθέσουμε ότι αυτό είναι δυνατό, (να μεταδώσουμε τη σοφία παντού) τότε ειλικρινά ο τρόπος ζωής των θεών θα περάσει στους ανθρώπους. Τα πάντα θα είναι γεμάτα...
Τελευταία διόρθωση: 9 Χρόνια 9 Μήνες πριν από myle.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Συντονιστές: pmav99
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.244 δευτερόλεπτα

Μοιράσου το!

Powered by CoalaWeb

Λίστα Ταχυδρομείου