Συζήτηση
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Επόμενη Συνάντηση

Επόμενη Συνάντηση 9 Χρόνια 9 Μήνες πριν #874

  • myle
  • Το Άβαταρ του/της myle
  • Αποσυνδεμένος
  • Admin
  • Δημοσιεύσεις: 467
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 15
** This thread discusses the content article: Επόμενη Συνάντηση **

Αυτή την Πέμπτη στις 19.00 στην αίθουσα Β3 της σχολής Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής, θα έχουμε δυο εξαιρετικές παρουσιάσεις και μια παρουσίαση για εξαιρέσεις!

Bioinformatics Programming in Python - Π. Βικάτος

Περιγραφή: Θα εξετάσουμε τους λόγους για τους οποίους η python είναι κατάλληλη για βιοπληροφορική. Εκτενής αναφορά στο Biopython module. Πιο συγκεκριμένα θα δούμε την διαχείριση συμβολοσειρών, την δημιουργία sequence objects, τις διαδικασίες parse – read -- write βιολογικών αρχείων με διάφορα formats, την υλοποίηση sequence records , την αναζήτηση από online βάσεις δεδομένων (π.χ. Entrez), την χρησιμοποίηση WebServices (π.χ BLAST) κ.α.

Python και Android - Ν. Νοδαράκης

Περιγραφή: Στην παρουσίαση αυτή θα δείξουμε πως μπορούμε να αναπτύξουμε και να τρέξουμε εφαρμογές γραμμένες σε Python στην πλατφόρμα Android εύκολα και γρήγορα. Επίσης θα γίνει σύγκριση και με άλλες λύσεις για άλλες πλατφόρμες προκειμένου να εντοπίσουμε τις διαφορές που παρουσιάζουν και να δείξουμε γιατί η λύση για την πλατφόρμα Android είναι η καλύτερη.

Εξαιρέσεις στην Python - Δ. Λεβεντέας

Περιγραφή: Ο χειρισμός εξαιρέσεων είναι μια κατασκευή η οποία μας επιτρέπει να χειριστούμε ειδικές συνθήκες που αλλάζουν την φυσιολογική ροή του προγράμματος. Θα δούμε πως υλοποιείται αυτός ο μηχανισμός στην Python και ορισμένα βασικά παραδείγματα. Αυτή η παρουσίαση αποτελεί την συνέχεια των παρουσιάσεων που γίνονται με σκοπό να καλύψουν της βασικές δομές της γλώσσας.
«Αν υποθέσουμε ότι αυτό είναι δυνατό, (να μεταδώσουμε τη σοφία παντού) τότε ειλικρινά ο τρόπος ζωής των θεών θα περάσει στους ανθρώπους. Τα πάντα θα είναι γεμάτα...
Τελευταία διόρθωση: 9 Χρόνια 9 Μήνες πριν από sbosx.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Συντονιστές: pmav99
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.269 δευτερόλεπτα

Μοιράσου το!

Powered by CoalaWeb

Λίστα Ταχυδρομείου