Συζήτηση
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Αποτελέσματα δεύτερης φετινής συνάντησης

Αποτελέσματα δεύτερης φετινής συνάντησης 9 Χρόνια 3 Μήνες πριν #996

  • BadGuy
  • Το Άβαταρ του/της BadGuy
  • Αποσυνδεμένος
  • py____
  • Δημοσιεύσεις: 27
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
** This thread discusses the content article: Αποτελέσματα δεύτερης φετινής συνάντησης **

Η δεύτερη φετινή συνάντηση της κοινότητάς μας ολοκληρώθηκε με επιτυχία! Αυτή τη βδομάδα είχαμε δύο παρουσιάσεις, μία για το SAGE (ένα εργαλείο μαθηματικών βασισμένο σε python) και μία παρουσίαση για τον τρόπο διασύνδεσης της Python με άλλες γλώσσες προγραμματισμού και κυρίως με τη C.


Ο Νίκος (badguy), πραγματοποίησε μια εισαγωγική παρουσίαση για το εργαλείο SAGE. Πρόκειται για ένα δωρεάν εργαλείο μαθηματικών ανοιχτού κώδικα βασισμένο σε Python το οποίο έχει σαν σκοπό να γίνει το αντίπαλο δέος σε άλλα πολύ γνωστά αντίστοιχα εργαλεία (Matlab, Mathematica, Maple). Παρουσιάστηκαν οι δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα του SAGE καθώς και παραδείγματα για τον τρόπο χρήσης του.


Στη συνέχεια, ο Παντελής, έκανε μια παρουσίαση στον τρόπο συνεργασίας της Python μαζί με άλλες γλώσσες προγραμματισμού, και κυρίως τη C. Μας παρουσίασε όλους τους δυνατούς τρόπους με τους οποίους μπορούμε να κάνουμε την Python να συνεργαστεί με τη C και στο τέλος έτρεξε κάποια παραδείγματα live προκειμένου να κατανοήσουμε καλύτερα τα όσα μας παρουσίασε.

Τις διαφάνειες των παρουσιάσεων μπορείτε να τις βρείτε στην πλατφόρμα αρχείων του site. Σας περιμένουμε πλέον στην επόμενή μας συνάντηση!Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Συντονιστές: pmav99
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.282 δευτερόλεπτα

Μοιράσου το!

Powered by CoalaWeb

Λίστα Ταχυδρομείου