Συζήτηση
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Πως μπορω να click χωρις να "χανω" το ποντικι μου

Πως μπορω να click χωρις να "χανω" το ποντικι μου 2 Εβδομάδες 6 Ημέρες πριν #4343

  • Nikos.D
  • Το Άβαταρ του/της Nikos.D
  • Αποσυνδεμένος
  • py____
  • Δημοσιεύσεις: 10
Χαιρεται προσπαθω να βρω ενα τροπο να κανω κλικ με το ποντικι π.χ στο (500,500) αλλα χωρις το ποντικι να μεταφερεται εκει.Εχω καταφερει μονο τον τροπο με το ποντικι να μεταφερεται στο σημειο

import win32api, win32con
def click(x,y):
win32api.ClipCursor((x-1,y-1,x+1,y+1))
win32api.SetCursorPos((x,y))
win32api.mouse_event(win32con.MOUSEEVENTF_RIGHTDOWN| \
win32con.MOUSEEVENTF_ABSOLUTE,0,0)
win32api.mouse_event(win32con.MOUSEEVENTF_RIGHTUP| \
win32con.MOUSEEVENTF_ABSOLUTE,0,0)
win32api.ClipCursor((0,0,0,0))
click(10,10)

θα εκτιμουσα καθε βοηθεια ευχαριστω εκ των προτερων
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Πως μπορω να click χωρις να "χανω" το ποντικι μου 2 Εβδομάδες 5 Ημέρες πριν #4344

  • pmav99
  • Το Άβαταρ του/της pmav99
  • Αποσυνδεμένος
  • Author
  • Δημοσιεύσεις: 664
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 105
Αν αποθηκεύεις την αρχική θέση του ποντικιού και το επιστρέφεις εκεί μετά το click;
def click(x, y):
    # ...
 
def click_and_return(x, y):
    x0,  y0 = win32api.GetCursorPos()
    click(x, y)
    win32api.SetCursorPos((x0, y0))
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Πως μπορω να click χωρις να "χανω" το ποντικι μου 2 Εβδομάδες 5 Ημέρες πριν #4345

  • Nikos.D
  • Το Άβαταρ του/της Nikos.D
  • Αποσυνδεμένος
  • py____
  • Δημοσιεύσεις: 10
Θα ηταν μια λυση...αλλα χωρις να μου παρει καθολου το ποντικι δεν γινεται?? ευχαριστω πολυ και για την απαντηση :D
Τελευταία διόρθωση: 2 Εβδομάδες 5 Ημέρες πριν από Nikos.D.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Πως μπορω να click χωρις να "χανω" το ποντικι μου 2 Εβδομάδες 5 Ημέρες πριν #4346

  • pmav99
  • Το Άβαταρ του/της pmav99
  • Αποσυνδεμένος
  • Author
  • Δημοσιεύσεις: 664
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 105
Λογικά γίνεται αλλά θέλει ψάξιμο για το Win32 API για το οποίο προσωπικά δεν ξέρω τίποτα. Το google τι λέει; :P
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Πως μπορω να click χωρις να "χανω" το ποντικι μου 2 Εβδομάδες 5 Ημέρες πριν #4347

  • Nikos.D
  • Το Άβαταρ του/της Nikos.D
  • Αποσυνδεμένος
  • py____
  • Δημοσιεύσεις: 10
Τεσσερις μερες τωρα ψαχνω χωρις επιτυχια .... δεν ειναι αναγκη να ειναι με win32 API δοκιμασα και με pyautogui αλλα παλι χωρις να καταφερνς να μην χανω το ποντικι...υπαρχει περιπτωση να μην γινεται με pyhton?
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Πως μπορω να click χωρις να "χανω" το ποντικι μου 2 Εβδομάδες 5 Ημέρες πριν #4348

  • pmav99
  • Το Άβαταρ του/της pmav99
  • Αποσυνδεμένος
  • Author
  • Δημοσιεύσεις: 664
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 105
Βασικά περιέγραψε τι θες να κάνεις.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Πως μπορω να click χωρις να "χανω" το ποντικι μου 2 Εβδομάδες 5 Ημέρες πριν #4349

  • pmav99
  • Το Άβαταρ του/της pmav99
  • Αποσυνδεμένος
  • Author
  • Δημοσιεύσεις: 664
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 105
Σύμφωνα με αυτό πάντως γίνεται: stackoverflow.com/questions/7315196/perf...ithout-moving-cursor
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Πως μπορω να click χωρις να "χανω" το ποντικι μου 2 Εβδομάδες 5 Ημέρες πριν #4350

  • Nikos.D
  • Το Άβαταρ του/της Nikos.D
  • Αποσυνδεμένος
  • py____
  • Δημοσιεύσεις: 10
με C# ομως
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Πως μπορω να click χωρις να "χανω" το ποντικι μου 2 Εβδομάδες 5 Ημέρες πριν #4351

  • pmav99
  • Το Άβαταρ του/της pmav99
  • Αποσυνδεμένος
  • Author
  • Δημοσιεύσεις: 664
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 105
Δεν έχει σημασία. Το API δεν αλλάζει.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Nikos.D

Πως μπορω να click χωρις να "χανω" το ποντικι μου 2 Εβδομάδες 5 Ημέρες πριν #4352

  • Nikos.D
  • Το Άβαταρ του/της Nikos.D
  • Αποσυνδεμένος
  • py____
  • Δημοσιεύσεις: 10
Αυτο που θελω να ειναι να κανει μερικα κλικ σε ενα browser παιχνιδακι που παιζω αλλα στην αλλη οθονη να μπορω π.χ να ειμαι στο φβ χωρις να μου παιρνει το ποντικι για τα κλικ......Οσο για το API οτι δεν αλλαζει χαθηκα λιγο :P μπορω δλδ να προσαρμοσω τις εντολεσ για python και να δουλεψει?
Τελευταία διόρθωση: 2 Εβδομάδες 5 Ημέρες πριν από Nikos.D.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Πως μπορω να click χωρις να "χανω" το ποντικι μου 2 Εβδομάδες 5 Ημέρες πριν #4353

  • Theo
  • Το Άβαταρ του/της Theo
  • Αποσυνδεμένος
  • pyth__
  • Δημοσιεύσεις: 90
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
Δοκίμασε αν θέλεις με το pyautogui
import pyautogui as pag
>>> def f():
	a,b=pag.position()
	pag.click(97,10,_pause=False)//Το pause νομίζω κάνει τι δουλειά που θέλεις
	pag.click(a,b)
 
Το _pause έχει default True βάλε όπως στο παράδειγμα False
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Nikos.D

Πως μπορω να click χωρις να "χανω" το ποντικι μου 2 Εβδομάδες 5 Ημέρες πριν #4354

  • Nikos.D
  • Το Άβαταρ του/της Nikos.D
  • Αποσυνδεμένος
  • py____
  • Δημοσιεύσεις: 10
εκανα copy paste τον κωδικα για να καταλαβω τι κανει και πως δουλευει....τον τρεχω δεν βγαζει κανενα error αλλα ουτε κανει τπτ...σιγουρα αν ψαξω τον τροπο θα καταλαβω τι κανει...αλλα ειπα πρωτα να ρωτησω :P. Θα επρπε να κανει καπου κανε δεξι η αριστερο κλικ?
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Πως μπορω να click χωρις να "χανω" το ποντικι μου 2 Εβδομάδες 5 Ημέρες πριν #4355

  • pmav99
  • Το Άβαταρ του/της pmav99
  • Αποσυνδεμένος
  • Author
  • Δημοσιεύσεις: 664
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 105
> μπορω δλδ να προσαρμοσω τις εντολεσ για python και να δουλεψει?
Ναι
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Πως μπορω να click χωρις να "χανω" το ποντικι μου 2 Εβδομάδες 5 Ημέρες πριν #4356

  • Nikos.D
  • Το Άβαταρ του/της Nikos.D
  • Αποσυνδεμένος
  • py____
  • Δημοσιεύσεις: 10
οκ ευχαριστω θα το ψαξω τωρα ψαχνω την απαντηση του Theo
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Πως μπορω να click χωρις να "χανω" το ποντικι μου 2 Εβδομάδες 5 Ημέρες πριν #4357

  • Theo
  • Το Άβαταρ του/της Theo
  • Αποσυνδεμένος
  • pyth__
  • Δημοσιεύσεις: 90
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
Nikos.D έγραψε:
εκανα copy paste τον κωδικα για να καταλαβω τι κανει και πως δουλευει....τον τρεχω δεν βγαζει κανενα error αλλα ουτε κανει τπτ...σιγουρα αν ψαξω τον τροπο θα καταλαβω τι κανει...αλλα ειπα πρωτα να ρωτησω :P. Θα επρπε να κανει καπου κανε δεξι η αριστερο κλικ?
Αυτό αναφέρεται στον δικό μου κώδικα?
Αν ναι πηγαίνει και κάνει klik κανονικό (αριστερό) εκεί που του λέω δηλαδή στο 97,10 ξαναγυρνάει εκεί που ήτανε και ξανακάνει κλικ. εάν στο 97,10 δεν υπάρχει κάτι klickable δεν καταλαβαίνεις κάτι.
help(pyautogui.click)
Τελευταία διόρθωση: 2 Εβδομάδες 5 Ημέρες πριν από Theo.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Συντονιστές: pmav99
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.502 δευτερόλεπτα

Μοιράσου το!

Powered by CoalaWeb

Λίστα Ταχυδρομείου