Συζήτηση
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: επεξεργασια βιντεο

επεξεργασια βιντεο 1 Μήνας 3 Ημέρες πριν #5149

  • nikpol
  • Το Άβαταρ του/της nikpol
  • Αποσυνδεμένος
  • pyt___
  • Δημοσιεύσεις: 40
Χαιρετω τους φιλους.Μου εκατσε κατι που δεν το εχω ξανακουμπισει και θελω τη βοηθεια σας,δεν ξερω απο που να το πιασω.Πρεπει να επεξεργαστω βιντεακια mp4 διαρκειας 3 εως 13 sec.Θελω να τα ενοποιησω σε βιντεακι των 45 sec,με κριτηριο συγκεκριμμενη σταθμη decibel του τραγουδιου που συνοδευει το καθε βιντεο.Με το χερι το φτιαχνω σε davinci resolve,αλλα θελω να γινεται μαζικα και αυτονομα απο προγραμμα.Υπαρχει τροπος να βρω με python ta db toy τραγουδιου,ωστε να ξεχωρισω τα πικ τους σε διαστημα απο-εως και να κοβω στο σημειο εκεινο?Μπορει να υπαρχει και κατι ετοιμο,αν γνωριζετε κατι μου λετε..
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

επεξεργασια βιντεο 4 Εβδομάδες 2 Ημέρες πριν #5151

  • babaliaris1
  • Το Άβαταρ του/της babaliaris1
  • Αποσυνδεμένος
  • python
  • Δημοσιεύσεις: 432
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 74
nikpol έγραψε:
Χαιρετω τους φιλους.Μου εκατσε κατι που δεν το εχω ξανακουμπισει και θελω τη βοηθεια σας,δεν ξερω απο που να το πιασω.Πρεπει να επεξεργαστω βιντεακια mp4 διαρκειας 3 εως 13 sec.Θελω να τα ενοποιησω σε βιντεακι των 45 sec,με κριτηριο συγκεκριμμενη σταθμη decibel του τραγουδιου που συνοδευει το καθε βιντεο.Με το χερι το φτιαχνω σε davinci resolve,αλλα θελω να γινεται μαζικα και αυτονομα απο προγραμμα.Υπαρχει τροπος να βρω με python ta db toy τραγουδιου,ωστε να ξεχωρισω τα πικ τους σε διαστημα απο-εως και να κοβω στο σημειο εκεινο?Μπορει να υπαρχει και κατι ετοιμο,αν γνωριζετε κατι μου λετε..

Θέλει να το ψάξεις καλά, και μόνο με python δεν μπορείς να το κάνεις. Τσέκαρε το ffmpegτο οποίο είναι κατά την γνώμη μου ένα από τα καλύτερα open source video-image-audio processing programs.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

επεξεργασια βιντεο 4 Εβδομάδες 1 Ημέρα πριν #5152

  • nikpol
  • Το Άβαταρ του/της nikpol
  • Αποσυνδεμένος
  • pyt___
  • Δημοσιεύσεις: 40
Φιλε babal ευχαριστω για την απαντηση.Εχω βρει αυτο codereview.stackexchange.com/questions/1...isualization-and-sen και προς το παρον εχω χαθει στην αναγνωση του
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Συντονιστές: pmav99
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.444 δευτερόλεπτα

Μοιράσου το!

Powered by CoalaWeb

Λίστα Ταχυδρομείου