Κοινότητα

Αποτελέσματα Χαλαρής Συνάντησης

Τελικά μαζευτήκαμε περίπου στα 10 άτομα. Αφού αναφερθήκαμε στις πρόσφατες επιτυχίες του TasPython (άρθρο στο pythonpapers, επίσημη mailing list, παρουσιάσεις από ενδιαφέροντα άτομα), συζητήσαμε τις προοπτικές ανάπτυξης του. Ανάμεσα στα άλλα συζητήθηκαν αρκετά τολμηρές ιδέες για μελλοντικές δράσεις και επέκταση του κύκλου δράσης του TasPython.

Πέρα από αυτά, ενδιαφέρουσες ήταν και συζητήσεις που δεν εφάπτονταν της θεματολογίας περί Python, όπως εμπειρίες με την χρήση λαδιού για την απαγωγή θερμότητας, σύγκριση browsers, συζήτηση περί ανοικτού λογισμικού γενικότερα, εμπειρίες από το πανεπιστήμιο ή τις σχολές μας καθώς και ο τρόπος λειτουργίας άλλων ομάδων. Συζήτηση έγινε και για θέματα που δεν βρίσκονται καν στον ευρύτερο κύκλο της τεχνολογίας.

Στην συνάντηση υπήρχε αρκετό γέλιο, όμως το πιο σημαντικό είναι ότι τελικά γνωριστήκαμε με άτομα που δεν γνωρίζαμε και τόσο καλά, και αποτέλεσε το εύνασμα για έναν κύκλο εξωστρέφειας. Ίσως πρέπει να πυκνώσουμε και αυτές τις συναντήσεις, που δεν αφορούν τεχνικά θέματα με την πιθανή συνοδεία και κανενός επιτραπεζίου (κρίμα που δεν παίξαμε παλέρμο τελικά!)

Παρόντες Αλφαβητικά:

Αλέξανδρος
Γιώργος (gsfak)
Γιώργος (georgep)
Δημήτρης (myle)
Κώστας (sbos-x)
Κωνσταντίνα (orfanou)
Νίκος (aggelidis)
Χρήστος{mos_fb_discuss:9}

Μοιράσου το!

Powered by CoalaWeb

Λίστα Ταχυδρομείου