Κοινότητα

Αποτελέσματα πρώτης φετινής συνάντησης

Η πρώτη φετινή συνάντηση της κοινότητάς μας ανήκει πλέον στην (πολύχρονη) ιστορία! Οι παρουσιάσεις που πραγματοποιήθηκαν ήταν αρκετά ενδιαφέρουσες καθώς κινήθηκαν στην παρουσίαση της χρησιμοποίησης της Python σε διάφορους τομείς.


Ο συνήθης ύποπτος, myle (Δημήτρης), άνοιξε την αυλαία κάνωντας μια εισαγωγική και ενθουσιώδη παρουσίαση για το καλωσόρισμα της νέας χρονιάς. Έκανε μια αναδρομή στο λόγο δημιουργίας της ομάδας μας, στο τι έγινε την περασμένη χρονιά και γιατί μας
αρέσει τόσο πολύ η Python ως γλώσσα προγραμματισμού.


Στη συνέχεια, ο Αλέξανδρος (Mikey Moose), έκανε μια εισαγωγική παρουσίαση για το framework Django. Μας ανέλυσε τη φιλοσοφία του και μας έδειξε με απλά παραδείγματα πως μπορείς να στήσεις ένα site εύκολα και γρήγορα.


Τέλος, ο Νίκος (badguy), έκανε μια παρουσίαση για τον τρόπο διανομής των scripts γραμμένων σε python σαν εφαρμογές για την πλατφόρμα Android για τις φορητές συσκευές.


Τις διαφάνειες μπορείτε να τις βρείτε στην πλατφόρμα αρχείων του site. Σύντομα θα είναι διαθέσιμα και τα video με τις παρουρουσιάσεις για όσους δεν κατάφεραν να έρθουν!

Μοιράσου το!

Powered by CoalaWeb

Λίστα Ταχυδρομείου