Κοινότητα

Αποτελέσματα 3ης Συνάντησης

Όπως είχε προαναγγελθεί, η συζήτηση προετοίμασε το έδαφος για μια δεύτερη συνάντηση που τοποθετήθηκε χρονικά μετά την εξεταστική. Αποσαφηνίστηκε ο άξονας στον οποίο θα κινηθεί το site και αυτός αποτελείται από δυο μέρη. Διατηρείται ο εκπαιδευτικός χαρακτήρας με τους οδηγούς και το βοηθητικό υλικό για την Python, ενώ ταυτόχρονα θα αναπτυχθεί και ένα πρακτικό κομμάτι όπου θα εκφράζεται με την συμμετοχή σε projects που χρησιμοποιούν την Python.

Το site θα διευρύνει τον κύκλο του και θα διαφημιστεί μόλις περάσουμε την ιδιαίτερα βεβαρημένη περίοδο για τον κύριο όγκο των μελών του, στην οποία εισερχόμαστε (εξεταστική) με σκοπό να αποκτήσει καινούργια μέλη. Λίγο πριν από αυτό, στην επερχόμενη συνάντηση, θα έχουν μοιραστεί κατάλληλα αρμοδιότητες ώστε να μπορέσει να ασχοληθεί ο καθένας όπως νομίζει καλύτερα.

Το θέμα του domain, αναβλήθηκε καθώς μας καλύπτει, τουλάχιστον προσωρινά το taspython.eu το οποίο είναι και σαφώς καλύτερο από το taspython.co.cc που ξενίζει σε μια πρώτη ματιά.

Όσον αφορά την 3η άσκηση, αυτή θα έχει ως ημερομηνία παράδοσης στις 30 Σεπτεμβρίου, δηλαδή μετά το πέρας της εξεταστικής. Καλό θα ήταν, για όποιον δεν έχει ασχοληθεί με τις προηγούμενες, να τους ρίξει μια ματιά. Οι απαντήσεις που θα στείλουν, θα συμπεριληφθούν μαζί με τις υπόλοιπες, και αν είναι και τόσο καλές, θα συμπεριληφθούν και στις προτεινόμενες λύσεις.

Τέλος, όσον αφορά το πρακτικό κομμάτι, συμφωνήθηκε πως ένα πολύ καλό start-up project, και σχετικά εύκολο, είναι η υλοποίηση ενός προγράμματος που θα αναλαμβάνει την επικοινωνία με το twitter.

Παρόντες (αλφαβητικά):
Γιάννης (Johny-γατζώνει)
Γιώργος (gsfak)
Δημήτρης (myle)
Θάνος (thanos)
Κώστας (sbos-x)
Λάμπρος
Νίκος (BadGuy)
Παναγιώτης (peter)

{mos_fb_discuss:9}

Μοιράσου το!

Powered by CoalaWeb

Λίστα Ταχυδρομείου