Κοινότητα

Αποτελέσματα 7ης Συνάντησης

Χθες ήρθε στο πέρας της και η 7η Συνάντηση μας. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν μία από τις πιο ενδιαφέρουσες συναντήσεις μας καθώς κινηθήκαμε από κώδικες μέχρι και το πως μπορούμε να αξιοποιήσουμε την Python και ομάδες σαν και αυτή για να επιτεύξουμε τα επαγγελματικά μας όνειρα...

Ξεκινώντας μας μίλησε ο Γιώργος Πορτοκάλογλου για το σημαντικό ρόλο που μπορούν να παίξουν ομάδες σαν και τη δική μας για την είσοδό μας στον επαγγελματικό στοίβο και μας πρότεινε τρόπους για να μεγαλώσουμε την κοινότητα μας.

Ο myle (Δημήτρης) στην συνέχεια μας έκανε μία περιήγηση στις λίστες, στις συναρτήσεις και στους γεννήτορες βοηθόντας μας να καταλάβουμε ακόμα καλύτερα την Python.

O Δημήτρης Γλέζος κατέθεσε την εμπειρία του σχετικά με το Open Source και γιατί είναι τέλειο να δουλεύει κανείς "ανοιχτός".  Έκανε επίσης μία ιστορική αναδρομή στο developing του Transifex που αναπτύσσει με την ομάδα του (Indifex) για τo Fedora και για πολλούς άλλους, όπως Intel και Nokia. Να σημειώσουμε ότι το Transifex αναπτύσσεται με τη χρήση της Python και του Django (Python framework).  Ακόμα μας εξήγησε γιατί είναι ωραίο κανείς να δουλεύει ή και να δημιουργήσει μία startup επιχείρηση.

Γενικά όλες οι παρουσιάσεις ήταν πολύ ενδιαφέρουσες και υπήρξε συζήτηση και κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το πέρας των παρουσιάσεων.

Δυστυχώς ο Νίκος Αγγελίδης που ήταν να παρουσιάσει την εξαγωγή των bookmarks για Firefox δε κατάφερε να έρθει γιατί ήταν άρρωστος. Αναμένεται η παρουσίαση σε επόμενη συνάντηση. Περαστικά Νίκο!{mos_fb_discuss:9}

Μοιράσου το!

Powered by CoalaWeb

Λίστα Ταχυδρομείου