Κοινότητα

Ευχαριστούμε...

Αυτό το post αποτελεί ένα μικρό ευχαριστώ σε όσους στηρίζουν την προσπάθεια της κοινότητας για διάδοση της Python στην Ελλάδα.

Από τις πρώτες μέρες δημιουργίας του site μας, πριν δυόμιση περίπου χρόνια (αρχικά ως TasPython) μέχρι και σήμερα, η pHox βρίσκεται δίπλα μας προσφέροντας μας αφιλοκερδώς χώρο στους servers της και το κατάλληλο support όποτε και ότι ώρα την χρειαστούμε. Έτσι και φέτος με μεγάλη μας χαρά η pHox ανανέωσε για έναν επιπλέον χρόνο το hosting του site δωρεάν. Τα πακέτα τους προσφέρουν χώρο, bandwidth, αριθμό email λογαριασμών και αριθμό βάσεων δεδομένων σε πολύ καλές τιμές. Επίσης, η εξυπηρέτηση είναι άμεση και είναι διατεθειμένοι να σε βοηθήσουν σε οποιοδήποτε πρόβλημα και αν προκύψει.

Επίσης θα πρέπει να πούμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Indifex για την προσφορά του domain της κοινότητας. H Indifex πρόκειται για την εταιρία που βρίσκεται πίσω από το Transifex ένα open source project που έρχεται να δώσει λύση σε θέματα localization. Όπως θα φαντάζεστε το Transifex είναι υλοποιημένο με τεχνολογίες Python και Django!

Μοιράσου το!

Powered by CoalaWeb

Λίστα Ταχυδρομείου